Wake Up, 9 Nëntor 2018, Pjesa 1
09/11/2018 15:12

Tema: Moti Ne telefon: Lajda Porja Tema: Shtypi - Lexohen mediat online shqiptare dhe të huaja. Tema: Këmbimi valuator