Wake Up, 8 Qershor 2018, Pjesa 2
08/06/2018 13:27

Tema: Si t'i angazhojmë fëmijët gjatë verës...?! Aktivitete që nga ato sportive, artistike deri tek kurset dhe lojërat argëtuese... Te ftuar: Klodiana Shala Ne telefon: Denata Toçe