Wake Up, 8 Nentor 2018, Pjesa 2
08/11/2018 17:39

Tema: Almanak, Çfarë ka ndodhur sot Tema: Nisma e të rinjve për fëmijët e varfër "Dhuro dhe ti - Ngroh një shpirt" Te ftuar: Enkeleda Kastrati, Renajda Kokoshi