Wake Up, 8 Nentor 2018, Pjesa 1
08/11/2018 17:40

Tema: Moti Ne telefon: Lajda Porja Tema: Shtypi - Lexohen mediat online shqiptare dhe të huaja. Tema: Këmbimi valuator