Wake Up, 6 Shkurt 2018, Pjesa 3
06/02/2018 14:39

Tema: Heroi i ditës në Australi... Shqiptari Adem Gashi gjen një çantë me para dhe ia kthen të zonjës! Lidhje me Skype: Adem Gashi Tema: Sot nis "Sanremo", festivali i madh i muzikës italiane! Në garë, edhe këngëtari shqiptar, Ermal Meta... Tema: Në moshën 40-vjeçare, njerëzit më pak të lumtur? Studiuesit e shpjegojnë ciklin e lumturisë me formën e gërmës U Tema: Interviste me Ema Andrean Te ftuar: Ema Andrea