Wake Up, 6 Shkurt 2018, Pjesa 2
06/02/2018 14:41

Tema: Epoka digjitale ne rang global ne 2018 Statistika per perdoruesit e internetit, celularit dhe mediave sociale. Tema: Albanian "ICT Awards" Te ftuar: Kushtrim Shala