Wake Up, 25 Qershor 2019, Pjesa 2
25/06/2019 12:52

Tema: Almanak, Çfarë ka ndodhur sot? Tema: Rriten sigurimet e pronës: Frika nga dëmet natyrore ndërgjegjëson shqiptarët Zjarri dhe tërmetet - Shumica siguron apartamentet, të tjerët biznesin Të ftuar: Artur Sulçe