Wake Up, 25 Prill 2019, Pjesa 3
25/04/2019 10:40

Tema: Fenomeni: Kur serialet na diktojnë emrat e pasardhësve Emrat e fëmijëve, ndikuar që nga "Game of Thrones" deri te serialet turke Të ftuar: Perparim Kabo Tema: " Zogu i Zi " i Mirgen Hubës Këngëtari i muzikës rock provokon me titullin dhe klipin Të ftuar: Mirgen Huba