Wake Up, 25 Prill 2019, Pjesa 2
25/04/2019 11:13

Tema: Almanak, Çfarë ka ndodhur sot? Tema: Monitorimi i kopshteve: Nuk përmbushin standardet, rrezikojnë jetën e fëmijëve Mungon infrastruktura për mbrojtjen ndaj zjarrit dhe për sigurinë Të ftuar: Geri Emiri