Wake Up, 22 Prill 2019, Pjesa 3 – Top Channel Albania – Entertainment Show
22/04/2019 11:35

Tema: Festivali i Tunxhit në Shqipëri mbledh artistë nga e gjithë bota Fondet për instrumente në shkollat e muzikës në Tiranë e rrethe Tema: Ilir Kodhima Tema: “Miq për kokë”, në fshatin japonez të “pushtuar” nga kukullat Tema: Jenny, kali që del shëtitje vetëm çdo mëngjes në Gjermani Tema: Nënkampion Evrope por peshëngritësi ndjehet i pavlerësuar Briken Calja sapo është kthyer me 1 medalje ari dhe dy argjendi Të ftuar: Briken Calja