Wake Up, 21 Qershor 2019, Pjesa 3
21/06/2019 11:24

Tema: Në Ditën Ndërkombëtare të Muzikës CLIO, grupi francez koncerte në qytetet shqiptare Të ftuar: Clio Tourneux, Franҫois Terrier Tema: Britani, arrestohet psikiatria mashtruese... Prej 22 vitesh ajo "trajtonte" të sëmurët duke i vjedhur atyre pasurinë Tema: Studim/ Celularët po ndryshojnë skeletin e njeriut Tema: Gili & Ilir Berani shokët e klasës që i bashkoi pasioni për muzikën Çifti i artistëve, një jetë mes këngës dhe skenës Të ftuar: Gili