Wake Up, 21 Maj 2019, Pjesa 3
21/05/2019 11:47

Tema: Një godinë e vjetër në shërbim të komunitetit Për herë të parë, të rinjtë bashkohen për krijimin e një qendre komunitare Të ftuar: Ema Pajevic, Rigers Shimaj Tema: Ndeshja e futbollit i prish ditën e dasmës nuses Indinjohen të ftuarit, nusja nuk dëshiron që ata të shohin sport gjatë dasmës Tema: Skulptura e një Lepuri më e shtrenjtë në botë, kushton 91 milion dollarë! Tema: Sirio, nga Berati në "Vogue" dhe në galeritë e artit në Kanada! Studion për filozofi dhe politikë por suksesi i ka trokitur në fushën e fotografisë Lidhje me Skype: Sirio Berati