Wake Up, 19 Korrik 2019, Pjesa 3
19/07/2019 10:46

Tema: Pas listimit si pasuri e UNESCO-s... Çfarë do të përfitojë pjesa shqiptare e Liqenit të Ohrit? Të ftuar: Arta Dollani Tema: Ekspertja: Ecja këmbë zbathur nxit zhvillimin e trurit tek fëmijët Tema: Testosteroni ndikon që meshkujve t'ju bien flokët! Tema: Tendenca e "Travel bloger/vloger" Kur pasionin për udhëtime e kthen në stil jetese dhe burim të ardhurash Të ftuar: Anxhi Çeliku, Delinda Muçollari