Wake Up, 18 Qershor 2019, Pjesa 3
18/06/2019 11:06

Tema: Joga e mëngjesit nga mjeshtrit indian Mësuesi i Jogës na mëson nga studio e Wake Up teknikat e kësaj disipline Të ftuar: Yogi Shivakhanda Tema: Shtohet edhe vaksina e diabetit tek bebet. Ul me 33 % rrezikun e sëmundjes Tema: Pse i kryqëzojmë gishtat kur i urojmë vetes fat? Tema: “Të gjitha rrugët të çojnë në Tiranë” Koncert me muzikë tradicionale shqiptare bën bashkë artistë të njohur të skenës shqiptare Të ftuar: Rovena Dilo

Wake Up/ Fatos Çoçoli: Drafti për rezervat e naftës do të rrisë çmimin deri 200 lekë/l
17/07 13:35
Wake Up, 17 Korrik 2019, Pjesa 1
17/07 10:41
Wake Up, 17 Korrik 2019, Pjesa 2
17/07 10:26
Wake Up, 17 Korrik 2019, Pjesa 3
17/07 10:20
Wake Up/ Renato Mekolli paralajmëron: “Nuk keni parë gjë akoma, uroj mos të thyhen pjata në kokë”
16/07 14:08
Wake Up/ Ishp: Nuk ka arsye për panik, asnjë rast infeksioni nga mushkonjat
16/07 14:04
Wake Up/”Dhuro një lule për Sarandën”, nisma si reagim kundër betonizimit
16/07 14:01
Wake Up/ Wake Up/ Hell’s Kitchen 2, Renato garanton më shumë garë e spektakël, në kuzhinë super moderne
16/07 13:19
Wake Up, 16 Korrik 2019, Pjesa 1
16/07 11:28
Wake Up, 16 Korrik 2019, Pjesa 2
16/07 11:20
Wake Up, 16 Korrik 2019, Pjesa 3
16/07 11:17
Wake Up/ Kush është polici, video e të cilit u bë virale në rrjetet sociale
15/07 13:30
Wake Up/ “Pushime On Top”; Ori dhe Flori na zbulojnë risitë e emisionit veror
15/07 13:26
Wake Up/ Rekord kërkesash për profesionin e oficerit të policisë
15/07 13:24
Wake Up, 15 Korrik 2019, Pjesa 1
15/07 10:59
Wake Up, 15 Korrik 2019, Pjesa 2
15/07 10:58
Wake Up, 15 Korrik 2019, Pjesa 3
15/07 10:58
Wake Up/ “EbbaneSis”, një fenomen i momentit në Itali, për herë të parë tur koncertesh në Shqipëri
12/07 13:33
Wake Up/ OSHEE:Energji pa ndërprerje gjatë verës, 500 punonjës në terren
12/07 13:32
Wake Up/ Botuesja, Arlinda Dudaj: Librat, një udhërrëfyes shumë i mirë për pushimet tuaja
12/07 13:32