Wake Up, 18 Prill 2019, Pjesa 2
18/04/2019 11:12

Tema: Almanak, Çfarë ka ndodhur sot? Tema: Sa zbatohen dënimet me punë në komunitet që jepen nga gjykata? Nga sistemimi i librave deri tek pastrimi i kanaleve vaditëse... Te ftuar: Almeida Ametbejasi

Wake Up, 22 Korrik 2019, Pjesa 1
22/07 13:53
Wake Up, 22 Korrik 2019, Pjesa 2
22/07 13:53
Wake Up, 22 Korrik 2019, Pjesa 3
22/07 13:52
Wake Up/ Pakti për Universitetin u bë vetëm për studentët e Tiranës
22/07 13:38
Wake Up/”Turtle Fest 8″, sjell në Drimadhes artistë dhe DJ të njohur në botë
22/07 13:32
Wake Up/ Alpinistja Arineta Mula, rrëfen eksperiencën e ngjitjes së 143 km në Bullgari
22/07 13:30
Wake Up/ Gipsy Balkan Orchestre “e djeg” në Tiranë, në Hemingway Jazz Fest
22/07 13:28
Wake Up/Arta Dollani: Liqeni i Ohrit në UNESCO-s, tani do kemi më shumë mbështetje financiare
19/07 14:06
Wake Up/ “Travel bloger”-at shqiptare, mënyrë jetese por jo pa rreziqe
19/07 14:05
Wake Up/ Eksperti IT: Instagrami na i rrezikon më shumë të dhënat personale se FaceApp
19/07 13:03
Basketbollisti Gerti Shima: Kryeministër, eja shemb Pallatin e Sportit se të ndihmojmë
19/07 12:00
Wake Up, 19 Korrik 2019, Pjesa 1
19/07 10:49
Wake Up, 19 Korrik 2019, Pjesa 2
19/07 10:48
Wake Up, 19 Korrik 2019, Pjesa 3
19/07 10:46
Wake Up/ Shalqinj e pjepra me pesticide. Edmond Panariti: Si t’i zbulojmë në kushte shtëpie
18/07 16:28
Wake Up/ Suzana Turku: Kori i vajzave për herë të parë në Festivalin MultiKulturor të Beratit
18/07 13:21
Wake Up, 18 Korrik 2019, Pjesa 1
18/07 10:27
Wake Up, 18 Korrik 2019, Pjesa 2
18/07 10:25
Wake Up, 18 Korrik 2019, Pjesa 3
18/07 10:25
Wake Up/ Fatos Çoçoli: Drafti për rezervat e naftës do të rrisë çmimin deri 200 lekë/l
17/07 13:35