Wake Up, 18 Korrik 2019, Pjesa 3
18/07/2019 10:25

Tema: Irgeni i Portokallisë i "futet" muzikës me rolin e Babales! Të ftuar: Irgen Ҫela Tema: Pse meshkujt humbin peshë më shpejt se gratë? Tema: Indi, 63 vjeҫari nuk i lan dhe nuk i pret flokët prej 40 vitesh! Tema: Festivali MultiKulturor i Beratit transformon qytetin historik Nis edicioni i VI me tri ditë të mbushura me aktivitete Të ftuar: Suzana Turku, Ardita Bufaj, Kori i vajzave