Wake Up, 18 Korrik 2019, Pjesa 2
18/07/2019 10:25

Tema: Almanak, Çfarë ka ndodhur sot? Tema: Shalqiri dhe pjepri me pesticide? Ja si t’i zbulojmë nitratet në kushtet e shtëpisë Të ftuar: Edmond Panariti