Wake Up, 18 Janar 2019, Pjesa 2
18/01/2019 15:10

Tema: Almanak, Çfarë ka ndodhur sot? Tema: Emrat më në modë të vitit: Amelia për vajza dhe Noel për djem Trendi nis nga Tirana. Prindërit nuk ju qasen emrave shqiptar Te ftuar: Prof.Dr. Aleksandër Dhima