Wake Up, 18 Janar 2019, Pjesa 1
18/01/2019 15:10

Tema: Moti Ne telefon: Adiola Bani Tema: Shtypi - Lexohen mediat online shqiptare dhe të huaja. Tema: Këmbimi valuator

Wake Up/ Briken Calja, Nënkampion i Evropës: Institucionet e sportit janë në gjumë
22/04 12:44
Wake Up/ Ilir Kodhima: Shkollat e muzikës s’kanë instrumente për nxënësit
22/04 12:40
Wake Up, 22 Prill 2019, Pjesa 1 – Top Channel Albania – Entertainment Show
22/04 12:36
Wake Up, 22 Prill 2019, Pjesa 2 – Top Channel Albania – Entertainment Show
22/04 12:34
Wake Up/ Siguria kibernetike, Shqipëria ka mungesë profesionistësh
22/04 12:30
Wake Up, 22 Prill 2019, Pjesa 3 – Top Channel Albania – Entertainment Show
22/04 11:35
Wake Up/ Aktorja Eni Jani flet për eksperiencën e saj të parë me instagramin
19/04 12:55
Wake Up/ “Historia e kopshtit zoologjik”, drama që i flet shqiptarit të sotëm
19/04 12:48
Wake Up/ Regjisori, Valmir Tertini rrëfen pse filmi “Vulë” u refuzua nga Kosova
19/04 12:43
Wake Up/ Pashka, Pastori ka një mesazh për shqiptarët dhe politikanët në vend
19/04 12:38
Wake Up, 19 Prill 2019, Pjesa 1 – Top Channel Albania – Entertainment Show
19/04 11:48
Wake Up, 19 Prill 2019, Pjesa 2 – Top Channel Albania – Entertainment Show
19/04 11:36
Wake Up, 19 Prill 2019, Pjesa 3 – Top Channel Albania – Entertainment Show
19/04 11:27
Wake Up/ Për Ema Andrean s’është kurrë mjaftueshëm të përballesh me diktaturën
18/04 11:44
Wake Up/ “Shallow” nga “Gjons’tears”
18/04 11:40
Wake Up/ Gjon’s tears, fansat shqiptar mbështetja më e madhe
18/04 11:18
Wake Up, 18 Prill 2019, Pjesa 1 – Top Channel Albania – Entertainment Show
18/04 11:14
Wake Up, 18 Prill 2019, Pjesa 2 – Top Channel Albania – Entertainment Show
18/04 11:12
Wake Up, 18 Prill 2019, Pjesa 3 – Top Channel Albania – Entertainment Show
18/04 11:11
Wake Up, 17 Prill 2019, Pjesa 1 – Top Channel Albania – Entertainment Show
17/04 12:57