Wake Up, 17 Prill 2018, Pjesa 2
17/04/2018 13:47

Tema: Çfarë ndodh në prapaskenë me negociatat Shqipëri-BE? Te ftuar: Majlinda Bregu Tema: Çfarë thonë yjet për Shqipërinë? Parashikimi i astrologjisë për negociatat dhe futjen në BE. Ne telefon: Meri Shehu