Wake Up, 17 Janar 2019, Pjesa 3
17/01/2019 17:25

Tema: Misioni hapsinor kinez rrit pambuk në hënë Tema: Studentja e Oksfordit i kthehet studimeve me zemrën artificiale në çantë Tema: I ruajti për 60 vite, flokët e Marilyn Monroe shiten 16.500 Dollarë Tema: Gjykata Ndërkombëtare Sportive "veting" në Tiranë Çështjet e ekipeve shqiptare në Lozanë Te ftuar: Aldi Topçiu Tema: Fjoralba Ponari, vajza që braktisi profesionin për televizionin Rikthehet me "E Diell" ne Top me risi dhe personazhe të rinj Fjoralba Ponari

Wake Up, 24 Prill 2019, Pjesa 1 – Top Channel Albania – Entertainment Show
24/04 13:08
Wake Up, 24 Prill 2019, Pjesa 2 – Top Channel Albania – Entertainment Show
24/04 12:59
Wake Up/ “Engjejt e Amerikës” drama që trajton çështjet e seksit, homoseksualizmit dhe besimit
24/04 12:29
Wake Up/ John Rezaj, “Albanian gangster” i kinemasë amerikane rrëfen famën si aktor
24/04 12:23
Wake Up/ Mungojnë guidat e turizmit të aventurës, ja vendet me rrezik të lartë
24/04 12:15
Wake Up, 24 Prill 2019, Pjesa 3 – Top Channel Albania – Entertainment Show
24/04 12:15
Wake Up, 23 Prill 2019, Pjesa 1 – Top Channel Albania – Entertainment Show
23/04 13:21
Wake Up, 23 Prill 2019, Pjesa 2 – Top Channel Albania – Entertainment Show
23/04 13:03
Wake Up/ “Zgjimi i Enver Simakut”, regjisori spanjoll rikthen Pirro Milkanin në aktrim
23/04 13:00
Wake Up/ Kristina Rexhaj, arkitektja që riciklon orenditë përmes artit
23/04 12:39
Wake Up/ Ambasadori, Qirjako: Anglia nuk është ajo që shihni në rrjetet sociale
23/04 12:31
Wake Up/ Ambasadori ynë në Britani: Pse e kritikova autoren e “Fifty Shades”?
23/04 12:28
Wake Up, 23 Prill 2019, Pjesa 3 – Top Channel Albania – Entertainment Show
23/04 12:24
Wake Up/ Pedagogia, Sula: E drejta e autorit shkelet që nga auditorët e universiteteve
23/04 12:22
Wake Up/ Briken Calja, Nënkampion i Evropës: Institucionet e sportit janë në gjumë
22/04 12:44
Wake Up/ Ilir Kodhima: Shkollat e muzikës s’kanë instrumente për nxënësit
22/04 12:40
Wake Up, 22 Prill 2019, Pjesa 1 – Top Channel Albania – Entertainment Show
22/04 12:36
Wake Up, 22 Prill 2019, Pjesa 2 – Top Channel Albania – Entertainment Show
22/04 12:34
Wake Up/ Siguria kibernetike, Shqipëria ka mungesë profesionistësh
22/04 12:30
Wake Up, 22 Prill 2019, Pjesa 3 – Top Channel Albania – Entertainment Show
22/04 11:35