Wake Up, 17 Janar 2019, Pjesa 1
17/01/2019 17:28

Tema: Moti Ne telefon: Adiola Bani Tema: Shtypi - Lexohen mediat online shqiptare dhe të huaja. Tema: Këmbimi valuator