Wake Up, 16 Prill 2018, Pjesa 2
16/04/2018 16:25

Tema: Makinat si nje Asset Ekonomik dhe Financiar dhe nje zgjidhje qe vjen nga “Iute Credit”... Te ftuar: Akan Ajdini