Wake Up, 16 Korrik 2019, Pjesa 3
16/07/2019 11:17

Tema: "Dhuro një lule për Sarandën", nisma si reagim kundër betonizimit Janë mbjellë 158 pemë dekorative, 300 bouganville dhe 350 pisha të vogla Lidhje me Skype: Agustela Thoma Tema: Studim/ Insektet i ndjejnë dhimbjet po aq sa njerëzit Tema: Uji i ndenjur i dushit mund të bëhet helmues Tema: "Hell's Kitchen" a jeni gati për t'u përballur me "djallin"?! Të ftuar: Renato Mekolli