Wake Up, 16 Korrik 2019, Pjesa 2
16/07/2019 11:20

Tema: Almanak, Çfarë ka ndodhur sot? Tema: A është e mundur një verë pa mushkonja?! ISHP i shpall "luftë" insekteve. Ku dhe si po kryhet procesi i dezinsektimit Të ftuar: Dr. Enkelejda Velo