Wake Up, 16 Janar 2019, Pjesa 2
16/01/2019 14:29

Tema: Almanak, Çfarë ka ndodhur sot? Tema: Qumështi dhe bulmeti me vaj palme dhe niseshte Raporti AKU, konstaton abuzime në qindra biznese Te ftuar: Kristaq Bërxholi