Wake Up, 16 Janar 2019, Pjesa 1
16/01/2019 14:29

Tema: Moti Ne telefon: Adiola Bani Tema: Shtypi - Lexohen mediat online shqiptare dhe të huaja. Tema: Këmbimi valuator