Wake Up, 15 Prill 2019, Pjesa 2
15/04/2019 13:37

Tema: Almanak, Çfarë ka ndodhur sot? Tema: Grabitja në Aeroportin e Rinasit, pse bankat nuk tërheqin më valutë Si po ndikon në kursin e këmbimit valutor dhe në ekonomi Te ftuar: Fatos Çoçoli