Wake Up, 15 Maj 2018, Pjesa 3
15/05/2018 16:36

Tema: Kuriozitete - Njihuni më Super-Nënën. Si është të rrisësh vetë 16 fëmijë... - Papa shet “Lamborghinin e Shenjtë” për bamirësi - Tortë në madhësinë e princit Harry dhe Meghan Markle Ka 500 racione. U përdorën 300 vezë, 15 kg miell, 15 kg gjalpë, 15 kg sheqer Tema: Genti Kame, aktori shqiptar në "Skuadra Antimafia 8"! Te ftuar: Genti Kame