Wake Up, 14 Shtator 2018, Pjesa 3
14/09/2018 16:31

Tema: Vox Pope: Çfarë mendojnë femrat për meshkujt e sotëm dhe ansjelltas? Tema: "Revolta" e burrave dhe grave Lidhje me Skype: Edlira.Gjoni Tema: David Prifti, jeta ime pa babain tim Dritan Prifti Te ftuar: David Prifti