Wake Up, 14 Shtator 2018, Pjesa 1
14/09/2018 16:33

Tema: Moti Ne telefon: Tanja Porja Tema: Shtypi - Lexohen mediat online shqiptare dhe të huaja. Tema: Këmbimi valuator

Wake Up, 23 Prill 2019, Pjesa 1 – Top Channel Albania – Entertainment Show
23/04 13:21
Wake Up, 23 Prill 2019, Pjesa 2 – Top Channel Albania – Entertainment Show
23/04 13:03
Wake Up/ “Zgjimi i Enver Simakut”, regjisori spanjoll rikthen Pirro Milkanin në aktrim
23/04 13:00
Wake Up/ Kristina Rexhaj, arkitektja që riciklon orenditë përmes artit
23/04 12:39
Wake Up/ Ambasadori, Qirjako: Anglia nuk është ajo që shihni në rrjetet sociale
23/04 12:31
Wake Up/ Ambasadori ynë në Britani: Pse e kritikova autoren e “Fifty Shades”?
23/04 12:28
Wake Up, 23 Prill 2019, Pjesa 3 – Top Channel Albania – Entertainment Show
23/04 12:24
Wake Up/ Pedagogia, Sula: E drejta e autorit shkelet që nga auditorët e universiteteve
23/04 12:22
Wake Up/ Briken Calja, Nënkampion i Evropës: Institucionet e sportit janë në gjumë
22/04 12:44
Wake Up/ Ilir Kodhima: Shkollat e muzikës s’kanë instrumente për nxënësit
22/04 12:40
Wake Up, 22 Prill 2019, Pjesa 1 – Top Channel Albania – Entertainment Show
22/04 12:36
Wake Up, 22 Prill 2019, Pjesa 2 – Top Channel Albania – Entertainment Show
22/04 12:34
Wake Up/ Siguria kibernetike, Shqipëria ka mungesë profesionistësh
22/04 12:30
Wake Up, 22 Prill 2019, Pjesa 3 – Top Channel Albania – Entertainment Show
22/04 11:35
Wake Up/ Aktorja Eni Jani flet për eksperiencën e saj të parë me instagramin
19/04 12:55
Wake Up/ “Historia e kopshtit zoologjik”, drama që i flet shqiptarit të sotëm
19/04 12:48
Wake Up/ Regjisori, Valmir Tertini rrëfen pse filmi “Vulë” u refuzua nga Kosova
19/04 12:43
Wake Up/ Pashka, Pastori ka një mesazh për shqiptarët dhe politikanët në vend
19/04 12:38
Wake Up, 19 Prill 2019, Pjesa 1 – Top Channel Albania – Entertainment Show
19/04 11:48
Wake Up, 19 Prill 2019, Pjesa 2 – Top Channel Albania – Entertainment Show
19/04 11:36