Wake Up, 14 Shkurt 2018, Pjesa 3
14/02/2018 15:27

Tema: Të jesh i dashuruar në 14 Shkurt, të kushton! Dita e ëmbël me shpenzime të kripura... Tema: “Dua të të bëj të lumtur”, gati të çelë siparin në TCH Nga e shtuna mbrëma, surprizat dhe risitë e programit emocionues... Te ftuar: Eraldo Rexho