Wake Up, 14 Qershor 2019, Pjesa 3
14/06/2019 10:49

Tema: Kosova dhe roli i Thaҫit në këndvështrimin e një shkrimtari francez Jacques Baudouin promovon librin "Lindja e një demokracie. Hashim Thaçi dhe rruga drejt Kosovës së pavarur" Të ftuar: Jacques Baudouin, Abdullah Zeneli Tema: Vajzat volejbolliste të Policisë së Shtetit Krijohet ekipi profesionist "Volley Police''. Qëllimi: Ti shërbejë komunitetit Të ftuar: Majlinda Brahja, Shaban Uka