Wake Up, 14 Qershor 2018, Pjesa 3
14/06/2018 14:24

Tema: “Work With Cups” Një teknikë e re dhe e veçantë arti në Shqipëri Te ftuar: Anila Hetoja Tema: Çel siparin sot në Rusi Kampionati Botëror Pritet rekord shikueshmërie në mbarë botën, ja disa kuriozitete interesante! Te ftuar: Glenti Nallbani