Wake Up, 14 Nentor 2017, Pjesa 3
14/11/2017 15:19

Tema: Qeni hyn në fushë dhe rrëzon futbollistin! Tema: Shkon për të vjedhur Bankën... por nuk ishte bankë! Tema: 8 gjëra që na shkurtojnë jetën… sidomos atë të femrave! Tema: Leximi na bën... edhe të lumtur! Tema: Për Matildën, heroinën e fëmijëve Te ftuar: Beti Njuma