Wake Up, 13 Qershor 2019, Pjesa 3
13/06/2019 11:01

Tema: Rikthim te kinemaja verore Open Cinema sjell magjinë e ekranit të madh, nga 15 -21 qershor në të gjitha qytetet shqiptare Të ftuar: Skender Jaçe, Herion Mustafaraj Tema: Përse telefoni quhet celular? Tema: Nasa me 'varrezë hapësinore' të fshehur nën det, ku janë groposur qindra anije kozmike! Tema: Delinda Disha në "rolin" e këngëtares, në krah të Devis Xherahut! Aktorja e humorit dhe këngëtari sapo kanë publikuar këngën me titull "A më dëgjon" Të ftuar: Delinda Disha, Devis Xherahu