Wake Up, 13 Qershor 2018, Pjesa 3
13/06/2018 17:00

Tema: Kuriozitete - Të rinjtë po bëhen edhe më “idiotë”: Shkencëtarët zbulojnë se IQ po bie me 7 pikë për çdo brez, në një “trend global mjaft shqetësues” - Vëllezërit binjakë, 59-vjeçarë, nuk janë ndarë as një ditë nga njëri tjetri! - “Goldman Sachs” dhe gjigandët e tjerë të financave botërore nxjerrin Brazilin fitues të Kupës së Botës “Rusi 2018” Tema: Ardian Trebicka, sonte në një koncert recital! Te ftuar: Ardian Trebicka