Wake Up, 12 Shkurt 2018, Pjesa 3
12/02/2018 13:38

Tema: Syzet e para që filmojnë 360 Gradë Tema: Tokio, roboti përgatit dhe shërben kafenë Tema: Njerëzit që vonohen janë më të suksesshëm! Tema: Interviste Kejsi Tola. Te ftuar: Kejsi Tola