Wake Up, 12 Qershor 2019, Pjesa 3
12/06/2019 12:23

Tema: Festivali i muraleve që ndezi debatin për Tiranën Pse vepra e artistit italian Nemo solli reagimin e ashpër të banorëve Të ftuar: Henri Çule Tema: Cila është distanca e duhur për të bërë selfie? Tema: Gjumi me televizor me dritë ndezur rrit rrezikun për obezitet me 30% Tema: Sot nis edicioni i 57-të i Festivalit të Këngës për Fëmijë Zërat, tekstet dhe muzika më e bukur për fëmijë në një skenë të vetme Lidhje LIVE: Manjola Lloja, Kujtim Alia