Wake Up, 12 Prill 2018, Pjesa 2
12/04/2018 18:22

Tema: Sa dhe si ndikon niveli i ulët i euros tek xhepat e qytetarëve? Humbja apo fitorja e atyre që marrin rrogën në euro, që kanë kredi, që po blejnë një apartament në euro apo që do të udhëtojnë jashtë... Te ftuar: Olti Rrumbullaku

Wake Up/ Aktorja Eni Jani flet për eksperiencën e saj të parë me instagramin
19/04 12:55
Wake Up/ “Historia e kopshtit zoologjik”, drama që i flet shqiptarit të sotëm
19/04 12:48
Wake Up/ Regjisori, Valmir Tertini rrëfen pse filmi “Vulë” u refuzua nga Kosova
19/04 12:43
Wake Up/ Pashka, Pastori ka një mesazh për shqiptarët dhe politikanët në vend
19/04 12:38
Wake Up, 19 Prill 2019, Pjesa 1 – Top Channel Albania – Entertainment Show
19/04 11:48
Wake Up, 19 Prill 2019, Pjesa 2 – Top Channel Albania – Entertainment Show
19/04 11:36
Wake Up, 19 Prill 2019, Pjesa 3 – Top Channel Albania – Entertainment Show
19/04 11:27
Wake Up/ Për Ema Andrean s’është kurrë mjaftueshëm të përballesh me diktaturën
18/04 11:44
Wake Up/ “Shallow” nga “Gjons’tears”
18/04 11:40
Wake Up/ Gjon’s tears, fansat shqiptar mbështetja më e madhe
18/04 11:18
Wake Up, 18 Prill 2019, Pjesa 1 – Top Channel Albania – Entertainment Show
18/04 11:14
Wake Up, 18 Prill 2019, Pjesa 2 – Top Channel Albania – Entertainment Show
18/04 11:12
Wake Up, 18 Prill 2019, Pjesa 3 – Top Channel Albania – Entertainment Show
18/04 11:11
Wake Up, 17 Prill 2019, Pjesa 1 – Top Channel Albania – Entertainment Show
17/04 12:57
Wake Up/ Iljard Shaba, “Revolucion” me violonçel
17/04 12:49
Wake Up/ Qytetarët shpëtojnë nga sorollatjet, 76 shërbime në një zyrë të vetme
17/04 12:46
Wake Up/ Produktet me mërkur të rrezikshme: Nga mbushjet dentare deri te kozmetika
17/04 12:43
Wake Up, 17 Prill 2019, Pjesa 2 – Top Channel Albania – Entertainment Show
17/04 12:06
Wake Up, 17 Prill 2019, Pjesa 3 – Top Channel Albania – Entertainment Show
17/04 12:04
Wake Up/ Shkrimtari Luan Rama: Si u zgjua Parisi pa “Notre Dame”
16/04 12:51