Wake Up, 12 Korrik 2018, Pjesa 3
12/07/2018 13:16

Tema: Breshka e rrallë e ujërave shqiptare Te ftuar: Prof.Dr. Idriz Haxhiu Tema: Spektakli “Verë dhe Portokalle” vijon turet nëpër Shqipëri! Aktorët e humorit, mundësia më e mirë e argëtimit gjatë verës! Te ftuar: Albana Perhati, Renada Caci