Wake Up, 11 Tetor 2018, Pjesa 3
11/10/2018 13:30

Tema: "Mendimi kritik i një qytetari" Irena Bakalli rrëfim për Gilman Bakallin Te ftuar: Irena Bakalli Tema: Jeta e personazheve të njohur përtej ekranit dhe rrjeteve sociale "Vip Club", emisioni më i ri në Top Channel Te ftuar: Klea Huta, Artan Korenica