Wake Up, 11 Shkurt 2019, Pjesa 3
11/02/2019 11:58

Tema: 7 Mrekullitë e botës, ndërtohen në qytetin më të ndotur në botë Tema: Nxënësi 13 - vjeçar vuan nga “sindroma e ujkut” Tema: Pronarët së shpejti do t’i monitorojnë punëtorët edhe në kohën e tyre të lirë… Tema: Karate për mendje dhe trup të shëndoshë Mjeshtri karatesë Enver Cakiqi me librin " Karate- Do" Te ftuar: Enver Cakiqi Tema: Eneda Tarifa mes këngë dhe moderimit Te ftuar: Eneda Tarifa

Vikena Kamenica provon moderimin në studion e Wake Up
26/04 11:39
Wake Up, 26 Prill 2019, Pjesa 1 – Top Channel Albania – Entertainment Show
26/04 11:38
Wake Up/ At Grigor Pelushi: Shoqëria në këtë vigjilje Pashke të kthejë sytë tek shpresa
26/04 11:35
Wake Up, 26 Prill 2019, Pjesa 2 – Top Channel Albania – Entertainment Show
26/04 11:22
Wake Up/ Muzika xhaz mbledh në Tiranë artistët ballkanas…
26/04 11:20
Wake Up, 26 Prill 2019, Pjesa 3 – Top Channel Albania – Entertainment Show
26/04 11:19
Wake Up/ Vikena Kamenica: Emri im amanet i gjyshit
26/04 11:14
Wake Up/ “Say A Little Prayer” nga Vikena Kamenica
26/04 11:11
Wake Up/Monitorimi: Kopshtet jashtë standardit, infrastruktura rrezikon fëmijët
25/04 13:49
Wake Up/ Këngëtari Mirgen Huba: Pse kënga ime titullohet “Zogu i Zi”
25/04 13:30
Wake Up/ LIVE “Treni i ëndrrave” nga Mirgen Huba
25/04 13:15
Wake Up/ Përparim Kabo: Emrat e fëmijëve nga serialet televizive cënojnë identitetin
25/04 12:55
Wake Up, 25 Prill 2019, Pjesa 1 – Top Channel Albania – Entertainment Show
25/04 11:34
Wake Up, 25 Prill 2019, Pjesa 2 – Top Channel Albania – Entertainment Show
25/04 11:13
Wake Up, 25 Prill 2019, Pjesa 3 – Top Channel Albania – Entertainment Show
25/04 10:40
Wake Up, 24 Prill 2019, Pjesa 1 – Top Channel Albania – Entertainment Show
24/04 13:08
Wake Up, 24 Prill 2019, Pjesa 2 – Top Channel Albania – Entertainment Show
24/04 12:59
Wake Up/ “Engjejt e Amerikës” drama që trajton çështjet e seksit, homoseksualizmit dhe besimit
24/04 12:29
Wake Up/ John Rezaj, “Albanian gangster” i kinemasë amerikane rrëfen famën si aktor
24/04 12:23
Wake Up/ Mungojnë guidat e turizmit të aventurës, ja vendet me rrezik të lartë
24/04 12:15