Wake Up, 11 Qershor 2018, Pjesa 3
11/06/2018 15:53

Tema: Kuriozitete - Alarmi i ekspertit të sigurisë: Nuk është paranojë, smartfoni juaj përgjon gjithçka që thoni dhe përdor bisedat zanore private për qëllime reklame - Rrugëtimi unik i tifozit 70-vjeçar gjerman - me traktor për në Kupën e Botës në Rusi