Wake Up, 11 Korrik 2018, Pjesa 3
11/07/2018 13:16

Tema: Kuriozitete - Një në 10 të rinj, më mirë të humbasin një gisht sesa të rrinë pa smarfphone! - Macja ndërhyn në intervistën serioze dhe rrëmben vëmendjen e rrjetit! - Përpara gjysmëfinales kundër Kroacisë, anglezët stërviten me pula gome Tema: Personazh/ Gjergj Kaҫinari, kantautor