Wake Up, 11 Janar 2019, Pjesa 1
11/01/2019 15:36

Tema: Moti Ne telefon: Adiola Bani Tema: Shtypi - Lexohen mediat online shqiptare dhe të huaja. Tema: Këmbimi valuator