Vuçiç, në Kroaci për “të zhdukurit” dhe “kufirin”
13/02/2018 12:14

Gjatë vizitës së tij të parë presidenciale në Zagreb, të hënën, Aleksandar Vuçiç i dorëzoi kryetares së shtetit kroat, Kolinda Grabar-Kitaroviç, një duzinë dosjesh të serbëve të zhdukur nga zona e Dvorit, pas një zotimi të tyre të përbashkët për të zgjidhur çështjen e personave të humbur nga lufta e viteve 1990.