Vrasja e Marvi Mihalit, Gjykata ndryshon masën e sigurisë
12/06/2018 14:37

Thirrja e babait të Mavri Mihalit nëpërmjet Top Channel detyroi organet e drejtësisë të ndryshojnë disa nga vendimet e dhëna për vrasjen e të riut dhe autorët.