Voilà, S4MM – Intervista
22/02/2019 19:15

S4MM: nuk do të bashkëpunoja kurrë me GoldAG dhe nuk do këndoja kurrë një këngë të Medës. Autore : Ledja Liku Moderatore : Xhesika Muçaj