Voilà – Khloe Kardashian, motra që rrëmbeu vëmendjen e botës pas tradhëtisë
01/03/2019 19:14

Khloe Kardashian pëmbledhje e profilit të saj personal dhe publik. Si arriti të jetë në qënder të vëmendjes së botës pas tradhëtisë së partnerit të saj. Autore: Ledja Liku Moderator: Xhesika Mucaj E ftuar: Dude Balaj